Ние уважаваме вашата конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяте. В тази връзка, бихме искали да споделим с Вас принципите, които формират нашата политика на поверителност.

АЛЕКРА ТРЕЙД ООД събира определена информация чрез Уебсайта natural-wood-furniture.com, Facebook групата ни или чрез Google Analytics. Този документ („Политика на поверителност“) описва нашите политики и процедури, регламентиращи събирането и обработването на тази информация, която идентифицира индивидуален ползвател и може да бъде използвана за контакт с него („Лични данни“, „Лична информация“).

Тази политика на поверителност е валидна само по отношение на Услугата и не следва да се прилага за никой уебсайт на трети страни или услуги, свързани с Услугата, препоръчани или посочени от Услугата или от клиенти на АЛЕКРА ТРЕЙД ООД, или за други уеб страници или онлайн услуги, свързани с АЛЕКРА ТРЕЙД ООД.

Контрол върху нашите дейности, свързани с лични данни, упражнява следният административен орган:

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)

Адрес: София 1431, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15

Тел: + 359 2 915 35 18

Факс: + 359 2 915 35 25

Ел. поща: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg

Уебсайт: www.cpdp.bg

 

Събиране на лична информация

Ние събираме лична информация, за да отговорим на вашите искания, които могат да включват, например, предоставяне на достъп до онлайн пазаруване, създаване на личен профил, верифициране на вашата самоличност, изпращане на съобщения, свързани с Услугата, предоставяне на достъп до определени функционалности на Услугата, регистрация за нашия бюлетин или организирани от нас събития или игри, участие в онлайн проучвания, за маркетингови дейности.

Ние събираме следната лична информация от използващите Услугата Ползватели:

Директно чрез Уебсайта: име и фамилия, телефон, електронна поща, адрес за доставка
Посредством Google Analytics – данни за трафика и поведението на Ползвателите;
Възможно е да изискаме и допълнителна информация, но само при изрично позволение от ваша страна или в случай, че тази информация е необходима за изпълнението на услугата, която сте заявили. Вие сте единствен притежател на вашата лична информация.

Използвайки нашата Услуга, вие изрично се съгласявате вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от нас, като същевременно с това гарантирате тяхната точност и достоверност. Вие също така декларирате, че сте били информирани за типа лични данни, които събираме и обработваме, за целите, за които ще бъдат използвани те, както и за Вашето право на достъп, коригиране или изтриване на събраните лични данни.

 

Употреба на вашите лични данни

Ние използваме вашите лични данни, за да ви предоставим възможност за достъп до Уебсайта, достъп до онлайн онлайн съдържание за пазаруване и регистрация на личен профил, за да обработваме вашите заявки и запитвания, за да ви предлагаме допълнителни услуги, за да ви предоставим цялостно обслужване, за промоционални и маркетингови дейности и като цяло, за да изпълним поетите пред вас ангажименти и да ви предоставим услугата, която очаквате. Вие изрично се съгласявате вашите лични данни да бъдат предоставяни на трети лица, когато това е необходимо с цел изпълнение на договора между вас и АЛЕКРА ТРЕЙД ООД.

Вие имате право да откажете вашите лични данни да бъдат използвани от нас за търговски, рекламни или маркетингови цели. Ако не желаете вашите данни да бъдат използвани от нас за търговски, рекламни или маркетингови цели, можете да се свържете се с нас на контактите, публикувани на https://natural-wood-furniture.com

Ние бихме могли да използваме ваша информация, за да създадем обобщена статистика, която е анонимна, както и за да извършим базиран на нея статистически анализ.

Също така, необходима част от вашата информация може да бъде използвана за прилагане на нашите Общи условия и с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или имущество.

Google Analytics

Disallow Google Analytics to track me
Ние използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идвате на нашия Уебсайт, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели използват Уебсайта и как го използват, което ни помага да персонализираме Услугата.

Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.

Също така, ние сме внедрили Display Advertising и конкретно следните функционалности на Google Analytics, базирани на Display Advertising:

  • Google Analytics Demographics и Interest Reporting. Ние използваме данни от рекламата, базирана на интереси на Google или данни от други аудитории (напр. възраст, пол и интереси) посредством Google Analytics по следните начини:
    • За да персонализираме Вашето потребителско изживяване;
    • За да подобрим обслужването на Ползвателите;
    • За изпращане на периодични и-мейли.

Ние не извършваме сливане на лични данни с не лична информация, събрани на по-ранен етап от функционалностите на Display Advertising и базиращи се на бисквитката DoubleClick, освен ако нямаме уведомление, както и предварителното Ви утвърдително (т.е. opt-in) съгласие за това сливане.

Вие можете да се откажете от Google Analytics за Display Advertising чрез Ads Settings, както и да персонализирате рекламите на Google Display Network.

Съгласявайки се да използвате Услугата, Вие изразявате своето изрично съгласие за използване от нашата страна на Google Analytics на Уебсайта, включително Display Advertising, и декларирате, че ви е била дадена възможност да се откажете от Google Analytics.

 

Защита на лични данни

Ние гарантираме сигурността на данните, които ни изпращате, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, ние използваме SSL-кодиране, за да подобрим сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Вашата информация може да се съхранява и обработва на определени локации, където се намираме ние, в строго съответствие с приложимото законодателство за конфиденциалност и защита на личните данни.

Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, можете да ни изпращате на имейл адресите за контакт, публикувани на https://natural-wood-furniture.com

 

Предоставяне на лични данни на трети страни

Ние няма да разкриваме вашите лично данни в трети страни, които не са обвързани с търговската дейност на онлайн магазина. Ние можем да разкриваме вашата лична информация в трети страни само с вашето изрично съгласие или когато предоставянето е необходимо за изпълнението на задължения по договори и поръчки между вас и АЛЕКРА ТРЕЙД ООД.

При обработването на Личните данни, сътрудниците на Администратора могат да участват до определена степен и по-специални – тези, които оказват техническа помощ за ефективната работа на Онлайн магазинa, включително комуникация с наши клиенти (напр. ще ни съдейства при изпращането на съобщения по електронна поща, а в случаите на рекламни дейности – и на маркетингови кампании), хостинг услуги или доставчици на телефонни или ИТ услуги, превозвачи, курири или агенти, изпълняващи поръчки, лица, извършващи електронни плащания или плащания с карти в Онлайн магазина, дружества, които обслужват софтуера, подкрепят Администратора в маркетингови компании, както и доставчици на юридически и консултантски услуги.

 

Достъп и корекция на лични данни

Вие можете да достъпвате, коригирате, изменяте или изтривате части от вашите лични данни чрез вашия личен профил, регистриран на Платформата.

Ние ще запазим вашите данни толкова време, колкото е необходимо за предоставянето на услугите ни или дотогава, докато ни задължава закона. След това вашите данни ще бъдат изтрити.

 

Изменение на тази политика на поверителност

Тази Политика за поверителност може да бъде изменяна едностранно от АЛЕКРА ТРЕЙД ООД, за което ние ще уведомим по подходящ начин всички Ползватели на Услугата.

Вие се съгласявате, че всяко допълване и изменение на тази Политика ще има действие спрямо вас след уведомяване от АЛЕКРА ТРЕЙД ООД и ако не заявите в 7-дневен срок, че я отхвърляте.

Ако не се съгласявате с промените, можете да прекратите договора, без да дължите неустойка, и да преустановите използването на Онлайн магазина.

Вие се съгласявате, че всички изявления на АЛЕКРА ТРЕЙД ООД, във връзка с изменението на тази Политика ще бъдат изпращани на вашата електронна поща, използвана за регистрация за Услугата или чрез публикуване на подходящо място на Уебсайта.


Дата на влизане в сила: 01.04.2019
Последна промяна: 01.04.2019